Solutia propusa permite stocarea unei cantitati de cca. 8-10 kg peste/mc apa, fara a fi necesara oxigenarea suplimentara, la o rata de furajare de cca. 80 – 100 g furaj/zi cu furaje care contin cca. 35% proteine.
Patul de cultura se captuseste la interior cu folie din PVC sau EPDM pentru etanseizare, apoi se umple cu pietris de rau spalat avand granulatia de 6-7 mm. Bazinul se realizeaza prin sapatura in pamant, care se captuseste la interior cu orice tip de material lemnos in cazul solurilor necoezive, pentru a-i asigura stabilitatea sau, daca pamantul are o coeziune satisfacatoare, sapatura se poate lasa necaptusita. In ambele cazuri, spatiul astfel creat, se captuseste cu folie de PVC sau EPDM.
In cazul in care aveti la dispozitie o suprafata de teren mai mare, bazinul pe care l-ati realizat poate alimenta inca un pat de cultura, astfel incat veti putea majora si cantitatea de peste din bazin la cca. 12kg/mc apa.
Pentru detalii suplimentare, alte solutii sau daca aveti un sistem pe care l-ati realizat si doriti sa-l faceti cunoscut, va rog sa-mi scrieti pe blog.
Pingback: Anonymous
Good details many thanks for sharing. In reality in all posts of this blog you will find things to learn.
Fantastic Stuff, do you have a bebo account?
Really Good Work…. You Helping People A lot
Very valid, pithy, sucncict, and on point. WD.
It’s scarce to see an experienced professional on that you could have numerous trust. In this world in this single day, absolutely no one in reality loves clearly demonstrating some the answer inside of this subjecttopic. Exactly how fortuitous My corporation is of having most definitely seen an remarkably marvelous web much more. It’s individuals like you the people that set a honest major difference these days through the entire suggestions which they talk over.
Appreciate it for sharing Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania with us keep update bro love your article about Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania .
Regards for sharing Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania with us keep update bro love your article about Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania .
Thanks for sharing Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania with us keep update bro love your article about Sistem de capacitate mica | AquaPonics in Romania .
Keep it cmoing, writers, this is good stuff.
Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
superb article . Will definitely copy it to my blog.Thanks.
really loved the article added to my favourites
si inca o chestie: unde intra bacteriile care transfoma amonium in nitrati — sau nu e neaparata nevoie??
Pare interesant, ce pompa ar trebui folosita, cam cat costa si cam cat consuma? si pestele in discutie ce este de fapt?
Acolo sunt pictate salate, insa se pot pune flori, daca da de care?
Pentru sistemul cu un pat de cultura este suficienta o pompa de 400 l/h, iar daca mai adaugati un pat de cultura, o pompa de 550 l/h. In functie de producator, puterea instalata nu depaseste 30 w, cam cat un bec de subsol. In sistem se poate creste crap, caras, pastrav curcubeu din speciile specifice tarii noastre sau tilapia, daca aveti o sursa de astfel de puiet. Randamentul cel mai bun il da tilapia care creste de la cca.10-15g la 600-800g in cca. 6 luni. La flori rezultate bune se obtin cultivand carciumarese.
Multumesc pentru raspunsul atat de rapid, am totusi o nelamuire: e voba de pompe de acvariu ??