Sistem de capacitate medie

Sistemele de capacitate medie sunt dimensionate pentru a realiza o productie de pesti si plante horticole care sa acopere consumul unei gospodarii familiale si sa permita comercializarea unui excedent. Sistemul pe care il propunem poate fi montat intr-o sera unde sa i se poata asigura microclimatul corespunzator pe toata durata anului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati, pe site sau pe blog.

Dati click pe imagini, pentru a le mari!

This entry was posted in Sisteme de capacitate medie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sistem de capacitate medie

 1. ionel says:

  Buna ziua! As fi curios sa stiu cam cat ar veni costul unui sistem de capacitate medie aproximativ la m2 cu toate dotarile necesare. Va multumesc anticipat!

  • admin says:

   Va multumesc pentru interesul pe care-l manifestati fata de sistemele aquaponics.
   Costul unui sistem este determinat de materialele din care vor fi confectionate elementele componente la care se poate adauga costul serei care adaposteste sistemul, daca nu dispuneti deja de o sera care sa gazduiasca sistemul.

   Pentru a va oferi un termen de referinta, sistemul mediu, asa cum apare in imaginea de pe blog, poate fi realizat cu cca. 120 RON/mp daca-l executati in regie proprie si cca. 225 RON/mp daca il dati spre executie unei firme (apar costurile cu manopera, darile la stat, aprovizionarea, transportul si profitul).
   In cazul in care va hotarati sa realizati un astfel de sistem, putem avea o discutie aplicata pe cazul concret, spatiul de care dispuneti si materialele din care doriti sa-l realizati.
   Cu stima,
   Cristian Bulbuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *