Solutia propusa poate fi realizata in balcoane de dimensiuni mici. Ceea ce nu apare in imaginile atasate este folia din PVC sau, daca va permiteti pretul, din EPDM, cu care sunt captusite la interior bazinul pentru pesti si jardiniera. Pentru detalii suplimentare, alte solutii sau daca aveti un sistem pe care l-ati realizat si doriti sa-l faceti cunoscut, va rog sa-mi scrieti pe blog.
Dati click pe imagine pentru a o mari!
Buna ziua,
Sunt un proaspat absolvent al facultatii de film si admir munca pe care o faceti in domeniul acvaponiei in Romania. As vrea sa raspandesc vestea la cat mai multa lume, prin intermediul fotografiilor, clipurilor demonstrative, poate chiar un film educativ/documentar. Imi ofer serviciile in acest sens, as vrea sa va ajut.
Am incercat sa va scriu prin formularul de contact de pe site dar nu functioneaza. Va rog sa ma contactati dvs. pe email
Incercat sa comunicati pe blog. Putem colabora. In Romania acvaponia incepe cu cele prezentate si nu a avut parte de o diseminare sustinuta, poate si din cauza faptului ca cercetarile s-au derulat sub auspiciile statului. Primii pasi sunt mai lenti.
Buna ziua,
va solicit atentia cu urmatorul sistem mic daca este viabil:
http://img69.imageshack.us/img69/9281/55910815.png
http://img69.imageshack.us/img69/9281/55910815.png
http://img69.imageshack.us/img69/9281/55910815.png
Este posibil cu conditia ca intreaga constructie sa fie orientata E-W si pe casetele de cultura inferioare sa fie cultivate plante care nu au nevoie de un nivel ridicat al iluminarii, cu ar fi: salata, spanacul, plantele condimentare, etc. si sa nu depasiti densitatea de 8-9 kg peste in bazinul pentru pesti. Eu as opta pentru varianta unui bazin care sa fie dezvoltat mai mult pe orizontala, pentru a oferi pestilor un spatiu mai mare la aceeasi adancime.